Tweedaagse online DEN Conferentie over digitale transformatie op 1 en 2 juni

Voor ‘iedereen die geïnspireerd wil worden en aan de slag wil gaan met digitale transformatie in de cultuursector’ is er op 1 en 2 juni 2023 (10:00-15:00 uur) weer de DEN Conferentie. Het programma vindt volledig online plaats.

‘We leven midden in de digitale transformatie: we ontmoeten elkaar online en bewaren herinneringen in de cloud. Via onze telefoon is alles binnen handbereik, en de metaverse, AI en virtual reality zijn al onderdeel van de samenleving. Veel sectoren omarmen deze transformatie en ontwikkelen door van fysiek naar digitaal of zoeken een hybride vorm. Nu is het aan de cultuursector om in te stappen en die digitale wereld te veroveren’, zo kondigt DEN, kennisinstituut cultuur & digitale transformatie, zijn jaarlijkse conferentie aan. ‘Ben jij klaar voor het publiek van de toekomst?’

Games en AI

Het programma is verdeeld over twee dagen en duikt op dag 1 in de gamewereld en op dag 2 in kunstmatige intelligentie. Sprekers zijn onder anderen Matt Radford (game developer The Last of Us), Julia Krauwer (ABN Amro’s duurzame-IT-expert), Nick Sherrard (businessmodeldeskundige), Heleen Rouw (Cinekid-directeur) en Laurens Vreekamp (AI-specialist). Het programma vindt plaats in een online, interactieve omgeving.

Meer over de DEN Conferentie lees je hier.