Abonneren

IP is met zijn hybride magazine (digitaal en papier), website, nieuwsbrief, events, podcast en socials het platform voor de informatieprofessional van vandaag en morgen. Een bron van kennis en inspiratie voor iedereen die beroepsmatig met informatie en data werkt – van verzamelen, beheren en analyseren tot preserveren, hergebruiken en verspreiden. Met nieuws, achtergrond, trends en use cases over informatie, data, management, digitalisering en de toepassingsmogelijkheden van (nieuwe) informatietechnologie.

De doelgroep bestaat uit managers, beleidsmakers, adviseurs, wetenschappers en gebruikers in uiteenlopende sectoren en bedrijfstakken. Ze zijn werkzaam op informatie- en documentatieafdelingen, bij bibliotheken en archieven, en in kenniscentra van grote bedrijven, non-profitorganisaties, universiteiten, hogescholen en andere onderwijsinstellingen, adviesbureaus, erfgoedinstellingen, uitgeverijen, gemeenten, provincies en rijksoverheid.

Vijf keer digitaal, vier keer papier
Met een abonnement op IP ontvang je het blad negen keer per jaar (niet in de maanden januari, juli en augustus) – vijf keer als interactief digitaal magazine, vier keer op papier – en krijg je korting op IP-events zoals de jaarlijkse VOGIN-IP-lezing. Bovendien kun je elk nieuw digitaal en papieren nummer online lezen en heb je toegang tot alle eerder verschenen edities van het lopende jaar en eerdere jaargangen (terug tot 2011).

Een jaarabonnement op IP kost € 142,95. Profiteer nu van onze introductiekorting en betaal het eerste jaar € 99.

AANMELDFORMULIER

Uitgeverij IP
Charlotte van Pallandtlaan 18
2272 TR Voorburg
tel: 06-223 75 75 9
administratie@informatieprofessional.nl