Adverteren

IP is met zijn hybride magazine (digitaal en papier), website, nieuwsbrief, events, podcast en socials het platform voor de informatieprofessional van vandaag en morgen. Een bron van kennis en inspiratie voor iedereen die beroepsmatig met informatie en data werkt – van verzamelen, beheren en analyseren tot preserveren, hergebruiken en verspreiden. Met nieuws, achtergrond, trends en use cases over informatie, data, management, digitalisering en de toepassingsmogelijkheden van (nieuwe) informatietechnologie.

De doelgroep bestaat uit managers, beleidsmakers, adviseurs, wetenschappers en gebruikers in uiteenlopende sectoren en bedrijfstakken. Ze zijn werkzaam op informatie- en documentatieafdelingen, bij bibliotheken en archieven, en in kenniscentra van grote bedrijven, non-profitorganisaties, universiteiten, hogescholen en andere onderwijsinstellingen, adviesbureaus, erfgoedinstellingen, uitgeverijen, gemeenten, provincies en rijksoverheid.

Abonnees ontvangen IP negen keer per jaar (niet in de maanden januari, juli en augustus) – vijf keer als interactief digitaal magazine, vier keer op papier. Het blad wordt op naam verzonden naar privépersonen en instellingen met een persoonlijk abonnement, en daarnaast naar privépersonen en instellingen die lid zijn van de KNVI. De oplage van IP bedraagt 1750.

Advertentieverkoop: salesmanager Luciène Paap, l.paap@bureauvanvliet.com, tel. 023-571 47 45.

Alle advertentiemogelijkheden, tarieven en aanverwante commerciële informatie vind je in de mediakaart 2024klik hier om de kaart te bekijken of te downloaden.

IP | vakblad voor informatieprofessionals en informatieprofessional.nl zijn uitgaven van:
Uitgeverij IP
Charlotte van Pallandtlaan 18
2272 TR Voorburg
Tel. 06-223 75 75 9
redactie@informatieprofessional.nl