Techbedrijf Thales start eigen speakersbureau

Techbedrijf Thales is een speakersbureau begonnen om de kennis en expertise van zijn specialisten te delen met organisaties, studenten en consumenten. Thales werkt aan technologische oplossingen voor complexe actuele vraagstukken.

Wat is de impact van het klimaat op mobiliteit? Hoe blijf je als organisatie innoveren? Hoe gaan we om met globalisering in het licht van een pandemie? Hoe respecteren we privacy en veiligheid wanneer we alles met elkaar verbinden en cyberaanvallen aan de orde van de dag zijn? Hoe gaan wij om met de dilemma’s van digitale transformatie? In al deze vraagstukken speelt technologie een sleutelrol, maar alleen technologie is niet genoeg, weet Thales. Het menselijk perspectief, ambitie, ideeën, creativiteit, kennis, debat en persoonlijke groei zijn nodig om te blijven ontwikkelen en samen te werken aan vertrouwen. Iedere specialist heeft een fascinerend verhaal. Daarom is het bedrijf een eigen speakersbureau gestart.

Job van Harmelen, director communications Thales Nederland: ‘In Nederland worden we vaak gevraagd om onze technologische expertise te delen. Doordat nu veel evenementen en colleges online plaatsvinden, is ook de toegang tot onze internationale experts, bijvoorbeeld op het gebied van quantumtechnologie, AI, cyberdefense, autonome systemen of 5G, een stuk eenvoudiger geworden. Met het speakersbureau kunnen we onze kennis breed aanbieden.’

[beeld Rawpixel.com – nl.freepik.com]