Smart Humanity-event KNVI op 23 november in de OBA

Op 23 november organiseert beroepsvereniging KNVI weer haar Smart Humanity-event, een dag waarop ‘het vakgebied van de informatieprofessional vanuit verschillende perspectieven wordt belicht en tegelijkertijd naar verbinding tussen de disciplines informatiemanagement, informatievoorziening en informatietechnologie wordt gezocht’. 

De KNVI heeft het evenement al meerdere keren georganiseerd, de laatste fysieke editie was in 2019. Door de coronamaatregelen werd in 2020 gekozen voor een online tv-format en vond Smart Humanity in 2021 niet plaats. Dit jaar echter is er weer een live event dat zal plaatvinden in de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA).

De dag heeft een iets andere opzet dan in 2019, zo laat de KNVI weten. Het event zal na ontvangst om 13 uur aftrappen met een plenaire sessie over een actueel thema. Daarna gaan de bezoekers uiteen in verschillende sessies die worden ingevuld door de bestuurders van de interessegroepen van de KNVI. De verbinding wordt gezocht op de informatiemarkt waar deze interessegroepen zichzelf presenteren en hun plannen en aanbod voor 2023 uiteenzetten. De dag sluit af met een borrel om 17 uur, en voor wie dit wil, is er aansluitend een diner met avondprogramma tot circa 20 uur.

Meer informatie en updates over Smart Humanity 2022 vind je op de eventpagina van de KNVI.