Smart Humanity 2020 gaat maandag 30 november online met tv-format

Het event Smart Humanity heeft een nieuw format. Op maandag 30 november is er een speciale KNVI tv-programmering, geheel in het teken van Smart Humanity en online te volgen. Het event zou oorspronkelijk begin dit jaar plaatsvinden in de OBA, maar werd vanwege corona afgelast. 

De televisieprogramma’s zijn nu in de maak, zo meldt de KNVI. ‘Denk aan programma’s als KoffietijdDragons Den, spelshows, documentaires en verschillende talkshows, die informeren, inspireren en verrassen. Met actuele informatie, praktische adviezen, innovatieve ideeën en een hoop plezier en gezelligheid. Live, vooraf opgenomen en interactief. Gericht op informatie- en communicatieprofessionals en over onderwerpen uit ons werkveld.’

Meer informatie volgt spoedig via de kanalen van KNVI en ook vakblad IP. Er zijn verder diverse sponsormogelijkheden, zoals een tv-programma adopteren, een inhoudelijke bijdrage leveren aan een programma, kijkers meenemen achter de schermen van jouw bedrijf of organisatie, een reclamespotje uitzenden… Meer info hierover is in te winnen bij Miranda Schouten, info@mosevents.nl, 033 247 34 07.