Save the date: IP Inspiratiemiddag GEOdata

Op 20 november organiseert IP bij DANS in Den Haag een Inspiratiemiddag GEOdata.
Dit voorjaar presenteerde IP een special over geodata, informatie met een geografische component. Als follow-up komt er nu een IP Inspiratiemiddag over deze data. Eerder presenteerde IP een Inspiratiemiddag over crowdfunding.
Op 20 november benoemt Paul Geerders de uitdagingen die deze informatie met zich meebrengt voor informatieprofessionals. Deze informatie is immers anders dan traditionele documentaire informatie, in het bijzonder voor wat betreft de metadata. Ook zal Geerders vele aansprekende voorbeelden geven.
Verder spreekt Jan Willem Tulp vanuit zijn ervaring als vormgever over de visualisering van geodata. Met lessons learned die ook voor informatieprofessionals leerzaam kunnen zijn.
Ook zullen vanuit Geonuvum en PDOK (Publieke Dienstverlening Op de Kaart) gastsprekers op deze middag aanwezig zijn.
Praktische informatie: Gastheer voor deze middag is DANS in Den Haag. Inloop vanaf 13.30 uur, start om 14 uur, einde om 16.30 uur met aansluitend een borrel.
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De toegang is gratis. Aanmelden kan via administratie@informatieprofessional.nl ovv “IP Inspiratiemiddag GEOdata”.