Rob Veneboer benoemd tot Chief Operating Officer bij Graydon

Rob Veneboer is vandaag aan de slag gegaan als Chief Operating Officer (COO) bij bedrijfsinformatiespecialist Graydon. Eerder werkte hij als Managing Director Information Solutions voor LexisNexis International.

“Rob brengt een significante expertise in de BI-industrie mee, alwaar hij business-to-business proposities heeft ontwikkeld met big data-softwareoplossingen,” aldus Graydon-CEO Marcel van Es in een persbericht. “Met zijn expertise kan hij voor klanten complexe data gedreven processen vertalen naar concrete inzichten zodat klanten hun concurrentiepositie kunnen verbeteren.”

In zijn rol als Chief Operating Officer is Rob Veneboer lid van de Raad van Bestuur van de Graydon-groep. Veneboer heeft tien jaar gewerkt als Managing Director voor LexisNexis in London, Parijs, Amsterdam en Brussel. Daarnaast was hij werkzaam als Managing Director voor Sdu Publishers en de Persgroep in Amsterdam.
Graydon biedt informatieoplossingen op het gebied van Credit Management, Risk & Compliance en Marketing Informatie. Graydon bouwt op een netwerk van 130 internationale databases in 100 landen met hierin informatie over meer dan 90 miljoen bedrijven.