Programmamanager Digitale Zorg gezocht bij Sigra

Over de organisatie

Bij Sigra geloven we in de kracht van ‘samen’. We zijn een regionaal samenwerkingsverband van ongeveer 125 organisaties in zorg en welzijn in Groot-Amsterdam. Onze missie: alleen samen kunnen we passende ondersteuning en zorg geven. Samen gaan we voor vitale inwoners en professionals in onze regio.

Over de functie

Als programmamanager Digitale Zorg ben je vooral een kei in netwerken en partijen bij elkaar brengen. Je bent op de hoogte van alle relevante (inter)nationale projecten rondom digitale zorg en haalt op eigen initiatief interessante projecten naar de regio. Tegelijkertijd breng je jouw kennis en ervaring mee naar de landelijke projecten. Je kunt goed overzicht houden in een wirwar aan projecten, waarbij je vergelijkbare projecten bij elkaar weet te brengen om zo efficiënt mogelijk te werken. In deze rol moet je met alle lagen van de organisaties goed kunnen samenwerken. Je hebt er dan ook geen problemen mee om zowel op uitvoerend niveau als bij bestuurders en cio’s aan tafel te zitten.

Kortom, als programmamanager Digitale Zorg lever je een belangrijke bijdrage aan innovatie bij initiatieven en projecten waar digitale zorg bijdraagt aan ‘quadruple aim’ doelstellingen. De werkzaamheden variëren enorm: van het (mede) opstellen van (stedelijke) architectuur van nieuwe oplossingen voor gegevensuitwisseling en het (mee)denken en (mee)schrijven aan nieuwe ideeën en projecten tot het implementeren van nieuwe diensten of voorzieningen als projectleider. Ook het opstellen van subsidieaanvragen en het binnenhalen van financiering voor projecten is een onderdeel van de functie.

Wat zoeken wij

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij iemand met:

  • Wo-werk- en -denkniveau.
  • Uitstekende adviserende en netwerkvaardigheden in schrift en woord.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol (project- en programmamanagement, samenwerken in verschillende organisaties en multidisciplinaire teams, en het toetsen en naar een hoger plan tillen van ICT-architectuur en uitwerken van informatie- en procesanalyses).
  • Kennis van Zorg & ICT-standaarden, afsprakenstelsels en voorzieningen (zoals VIPP, XDS, Twiin, Nuts, FHIR, BgZ, MITZ etc.).

Wat bieden wij

  • Een uitdagende functie met veel vrijheid waarbij geen dag hetzelfde is.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: deelname aan een pensioenfonds, collectieve ziektekostenverzekeringen, opleidingen en een eindejaarsuitkering.
  • Een aanstelling voor één jaar met bij goed functioneren verlenging.
  • Voor salariëring en arbeidsvoorwaarden volgen we de Cao Ziekenhuizen. Inschaling (afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring) in functiegroep 65 (minimaal € 3.850 bruto per maand, maximaal € 5.801 bruto per maand). Een arbeidsmarkttoeslag is bespreekbaar.

Meer informatie

Solliciteren? Dat doe je via de sollicitatiebutton onze website.
Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Helene de Zeeuw via helenedezeeuw@springstaff.nl of 06-21449650. Kijk ook op www.sigra.nl voor meer informatie over de organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.