Nieuwe website gelanceerd voor inhuuropdrachten informatieprofessionals

Eind vorige maand is opdrachtinformatiemanagement.nl gelanceerd, een website waarop informatieprofessionals snel en eenvoudig hun volgende zzp- of inhuuropdracht kunnen vinden.

Opdracht Informatiemanagement maakt DAS-uitvragen inzichtelijk en helpt bij het voorbereiden van gespreksinterviews, het opmaken van cv’s en het indienen van alle benodigde documentatie. ‘Door de warme contacten met opdrachtgevers en de optimale voorbereiding maken freelancers een grote kans op de geselecteerde opdracht’, aldus Opdracht Informatiemanagement.

Freelancers maken eerst een profiel aan op opdrachtinformatiemanagement.nl. Na activatie van het account kunnen zij vervolgens inloggen en inschrijven voor opdrachten en vacatures, zowel tijdelijk als vast in dienst. Ook kan een freelancer een ‘open sollicitatie’ indienen, waarna Opdracht Informatiemanagement checkt of er een opdracht is die past bij zijn of haar profiel. Daarnaast worden er diverse kennissessies georganiseerd om met vakgenoten te kunnen sparren over een specifieke uitdaging, zoals nieuwe wetgeving of een nieuw systeem.

Opdracht Informatiemanagement is onderdeel van KBenP.