Kentalis zoekt ICT-adviseur ondersteunende processen

Werken voor een organisatie die een positieve impact heeft op de communicatie en ontwikkeling van mensen met gehoor- en communicatieve beperkingen? Zorgen dat jouw inbreng en expertise bijdragen aan een efficiëntere en kwalitatief betere zorg, onderwijs en bedrijfsvoering? Ken jij de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de ondersteunende processen? Als ICT-adviseur ondersteunende processen draag jij bij aan het verder op orde brengen van de bedrijfsprocessen binnen Kentalis. Interessant? Kijk dan naar deze vacature bij Kentalis.

Over de functie

Meewerken aan verandering en vernieuwing is de rode draad in jouw baan. Als ICT-adviseur ondersteunende processen bij Kentalis speel je een cruciale rol in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van geavanceerde ICT-oplossingen. Jij brengt de ondersteunende processen, zoals onder andere HR, Logistiek, Finance & Control, Inkoop, Planning en ICT-technologie samen. Je stelt adviesrapporten op om grip te krijgen op complexe en/of beleidsmatige ICT-vraagstukken. Je identificeert mogelijkheden om technologie in te zetten voor kwaliteit, efficiëntie en veiligheid van de ondersteunende processen. Met jouw innovatieve en technische kennis loop je graag voorop om de interne klanten zo goed mogelijk te adviseren.

Jij bent de steun en toeverlaat van de afdelingsmanagers en collega’s binnen Kentalis als het gaat om de optimale inzet van technologie. Als expert ben jij er verantwoordelijk voor dat het beleid, de producten en de diensten op ICT-gebied naadloos aansluiten bij wat Kentalis, de medewerkers en de managers nodig hebben.

Jouw kerntaken

 • Je spart met managers en beleidsadviseurs in de organisatie en met de collega’s van informatiemanagement, functioneel beheer en ICT en brengt hun processen en doelen in kaart. Deze vertaal je naar de juiste ICT-oplossingen.
 • Je bent scherp op trends en ontwikkelingen binnen ICT. Je komt met innovatieve voorstellen om het ICT-beleid en -dienstenportfolio te verbeteren en pakt digitaliseringsprojecten op die direct of indirect bijdragen aan beter onderwijs en onderzoek.
 • Je adviseert bij implementaties en de inzet van de ICT-oplossingen.
 • Je bent proactief in het samen met jouw collega’s verder ontwikkelen en professionaliseren van de business consultancy.
 • Je onderhoudt je netwerk binnen en buiten de organisatie.

Afdeling

Samen met je tien collega’s vorm je het informatiemanagementteam. Je standplaats is Sint- Michielsgestel, op slechts tien minuten van Den Bosch. In het moderne pand word je welkom geheten door het team dat onderdeel is van de ICT-afdeling bestaande uit circa honderd ICT-collega’s.

Over de organisatie

Als landelijke expertise-organisatie met ruim vijfduizend medewerkers is Kentalis er voor mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking hebben. Zij kunnen bij Kentalis terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg. Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra verspreid over circa 138 locaties door heel Nederland. Wil je meer weten over Kentalis, kijk dan op kentalis.nl/werken-bij-kentalis-ict.

Wat wij vragen

Jij kiest niet voor routine, maar voor een baan waarin jij jouw visie en ambities kwijt kunt. Jij wilt met jouw ervaring als ICT-adviseur ondersteunende processen bijdragen aan zorg, onderwijs en staf in de landelijke expertise-organisatie die Kentalis is. Je bent analytisch sterk en zet visualisatietechnieken in om je adviezen op het gebied van digitalisering te ondersteunen. Functie-eisen zijn:

 • Je hebt een hbo- of wo-diploma.
 • Je hebt relevante werkervaring in een complexe omgeving en krijgt energie van verander- en verbetervraagstukken.
 • Je hebt relevante werkervaring op het gebied van business consultancy en bent bekend met informatie- en portfoliomanagement.
 • Je hebt ervaring met ondersteunende processen binnen een organisatie.
 • Je bent een teamspeler en hebt een gezonde dosis humor.
 • Je bent stressbestendig en behoudt overzicht, ook in kritieke situaties.
 • Je hebt een verbindende persoonlijkheid en kunt makkelijk schakelen op alle lagen in de organisatie.

Wat wij bieden

De functie van ICT-adviseur ondersteunende processen is een functie voor 36 uur. Afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt je salaris ingeschaald in FWG60 (€ 3.694 – € 5.370) of FWG65 (€ 4.185 – € 6.320) bij een fulltime dienstverband (36 uur). Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao-gehandicaptenzorg.

 • 144 uur vakantieverlof en 57 uur Persoonlijk Budget Levensfase/PBL (naar rato) dat je kunt gebruiken voor onder andere verlof of uitbetaling.
 • Daarnaast biedt Kentalis je extra’s zoals een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenopbouw bij PFZW en reiskostenvergoeding.
 • Een laptop, telefoon en mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Fijne collega’s om mee samen te werken en van te leren. Mede hierdoor staat Kentalis in de top 100 werkgevers van Nederland en top 10 binnen de gezondheidszorg.
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies jij voor een sportabonnement, fiets of vakliteratuur?
 • Kentalis biedt direct bij start een dienstverband voor onbepaalde tijd aan.

Meer informatie

Bij de werving en selectie laat Kentalis zich bijstaan door Bureau Luider. Een referentie- en diplomacheck maken deel uit van deze procedure. Een assessment kan hier ook onderdeel van uitmaken.
Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op de website van Bureau Luider. Uiteraard kun je ook eerst oriënterend bellen met Joep Teunissen op telefoonnummer 06-10 49 40 67 of mailen naar joep@bureauluider.nl.
Je reactie, voorzien van motivatiebrief en cv, zien wij graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk voor 28 december 2023 tegemoet.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.