IP gaat hybride in 2022

Abonnees van vakblad IP krijgen een dezer dagen de laatste editie van dit jaar – nummer 9 – ook als interactief digitaal magazine in hun mailbox. Als cadeautje voor de feestdagen én als voorproefje op de hybride IP in 2022.

Als abonnee op IP ontvang je het blad volgend jaar namelijk negen keer zoals gebruikelijk, maar dan vijf keer in je mailbox en vier keer in de good old brievenbus. 

Voordeel?

De digitale bladen kun je zelf lezen wanneer je maar wilt, op welk device dan ook, en zijn dynamisch en modern vormgegeven. De artikelen bevatten links naar meer informatie – bronnen, websites, blogs, vlogs, podcasts et cetera, wat vakgenoten de mogelijkheid biedt hun bijdragen nog grondiger te documenteren en jou nog beter en breder te informeren.

Bovendien is er, zeker door het thuiswerken, meer behoefte ontstaan aan het plaatsonafhankelijk (online) lezen van IP. Met deze stap gaat IP dus mee in de digitale transformatie waar de sector zich volop in bevindt.

Maar IP gelooft ook nog steeds in papier, in het fysiek zichtbaar zijn door simpelweg op koffietafel, bureau of aanrechtblad te liggen. Daarom eens per kwartaal ook een papieren magazine. Samen met de opgefriste website, het online archief, de nieuwsbrief, podcast en sociale media is IP klaar voor 2022.

We wensen je fijne dagen, en alvast een gezond en happy nieuw jaar!