Hoe boekhoudbots de boekhouding vereenvoudigen (advertorial)

Uw kostbare tijd zo veel mogelijk inzetten voor inspirerende projecten? En ziet u de boekhouding niet als een taak die smaakt naar meer, maar eigenlijk vooral als een vervelende klus die (te) veel tijd én energie kost? Dan wordt het tijd om de boekhouding zo veel mogelijk te automatiseren. Met het boekhoudprogramma van Jortt bent u amper tijd kwijt aan uw boekhouding en weet u precies hoe u er financieel voor staat.

Tien minuten per maand boekhouden

Zou het niet geweldig zijn als u maar tien minuten per maand kwijt zou zijn aan de boekhouding? Het kan dus echt met ons boekhoudprogramma. Die tien minuten boekhouden per maand staat gelijk aan 120 minuten per jaar. Dat is omgerekend maar twee uur! Bent u die tijd (of zelfs langer) niet normaal al kwijt als u uw kwartaalaangifte doet?

Boekhouding altijd up-to-date

In totaal bent u dus maar tien minuten per maand bezig, maar toch is de boekhouding altijd up-to-date. Als u inlogt, geeft het boekhoudprogramma altijd precies aan hoe u er op dat moment financieel voor staat. Hoe dat kan? Door het programma te koppelen aan uw bankaccount. Hierdoor kan de boekhoudbot iedere nacht de bij- en afschrijvingen van uw zakelijke rekening verwerken; en dat terwijl u heerlijk ligt te slapen. De volgende dag ziet u op het dashboard precies hoe het financieel met uw bedrijf gaat en kunt u, als het nodig is, daar direct naar handelen. En dat geeft zo veel rust en ruimte!

Btw-aangifte doen

Is het (alweer) tijd voor de btw-aangifte? Dan hoeft u dankzij het boekhoudprogramma geen stress te hebben over de hoogte van het btw-bedrag dat u misschien moet gaan betalen aan de belastingdienst. Het boekhoudprogramma heeft namelijk al ruim op tijd aangegeven hoeveel geld er naar de belastingdienst moet. Uw aangifte wordt bovendien uitgebreid gecontroleerd door het programma, waardoor uw aangifte voortaan volledig foutloos is.

Een paar kleine stappen om het boekhoudproces volledig te automatiseren

Om het boekhoudprogramma bijna volledig te automatiseren, moet u wel eerst een paar dingen zelf doen. Wees gerust, het is niet veel. Het enige wat u namelijk hoeft te doen is uw bankrekening koppelen en aangeven waar bepaalde bij- en afschrijvingen die het programma automatisch kan verwerken voor waren. U kunt dan ook meteen aangeven dat het programma voortaan gelijke bij- en afschrijvingen zo mag boeken. Het zal dan in het vervolg niet meer worden gevraagd. De facturen moet u wel zelf maken, maar wel met heel veel hulp van het programma. Dankzij het programma zien de facturen er bovendien nog eens heel professioneel uit. De boekhoudbot geeft zelfs een seintje als een klant te laat is met betalen!

Ervaar de voordelen van ons boekhoudprogramma

Met het boekhoudprogramma automatiseert u een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. U komt daardoor niet meer voor financiële verrassingen te staan, komt professioneel over bij de klant en kan uw waardevolle tijd richten op wat u het liefste doet: ondernemen. Al deze voordelen helpen mee om uw bedrijf nog meer te laten groeien. En het kleine beetje boekhouden dat u nog wel zelf moet doen? Dat doet u dankzij het programma met een lach op uw gezicht!

De redactie van IP draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van dit artikel.