Erfgoed Gelderland lanceert Mijn Gelderland Webwinkel

De coöperatie Erfgoed Gelderland heeft de Mijn Gelderland Webwinkel gelanceerd.  Via deze webwinkel bieden de aangesloten erfgoedinstellingen  onder meer boeken, prenten, streekproducten en geschenken aan.

Via de Mijn Gelderland Webwinkel kunnen bezoekers struinen door het aanbod van verschillende Gelderse museumwinkels.  Liefhebbers van regionale historie komen aan hun trekken met het aanbod van boeken en publicaties, onder andere van het Gemeentearchief Ede. Daarnaast is er een speciale productlijn voor musea, collectiebeherende particulieren of instellingen op het gebied van behoud en beheer of vakliteratuur.

De Webwinkel maakt deel uit van het platform MijnGelderland, dat zichzelf presenteert als dé verhalenwebsite van Gelderland. Het initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met Museumwebshops.nl.

De partnerwinkels zijn: Flipje en Streekmuseum Tiel, Kasteel Huis Bergh, Kijk en Luistermuseum, Stadsmuseum Doetinchem, Stadsmuseum Harderwijk, Nederlands Tegelmuseum, Gemeentearchief Ede, Gelders Erfgoed en Heerlijkheid Mariënwaerdt.