EAHIL-congres voor (medisch) informatiespecialisten in Rotterdam

Van 1 tot en met 3 juni 2022 vindt in congrescentrum de Doelen in Rotterdam EAHIL, het jaarcongres van de European Association for Health Information and Libraries, plaats. Het is voor het eerst sinds 1998 dat EAHIL in Nederland wordt gehouden.

In deze drie dagen hoopt de organisatie zo’n driehonderd informatieprofessionals uit binnen- en buitenland te verwelkomen die met name werken in het medisch vakgebied. Het EAHIL-congres is echter ook interessant voor IP’ers die in een andere sector werkzaam zijn. Door cursussen, workshops, presentaties en posters zullen de aanwezigen kennis delen en discussies voeren over diverse onderwerpen.

Call for abstracts geopend

Het centrale thema luidt ‘Broaden the horizons – diversity, partnership and innovation with a human touch’. Subthema’s tijdens het congres zijn: professionals verbonden, data, evidence synthesis, onderwijs, bronnen en statistieken. Op dit moment is de call for abstracts geopend, deze zal sluiten op 9 januari 2022. Naast de genoemde thema’s staat de organisatie open voor abstracts over andere onderwerpen die informatieprofessionals relevant vinden.

Meer informatie en het formulier om abstracts in te sturen zijn te vinden op eahil2022.nl.