Afscheidsymposium professor Theo Thomassen op 13 mei

Op vrijdag 13 mei is er een symposium (pdf) ter gelegenheid van het afscheid van professor Theo Thomassen, onder de titel: ‘Dolend in de informatiemist’. Tijdens het symposium staan de digitale veranderingen voor de archivistiek, de archiefprofessional en de erfgoedwereld centraal. Thomassen geeft op diezelfde datum een afscheidscollege.

Het symposium wordt gehouden op vrijdag 13 mei, van 9.30 uur tot 12.30 uur, in Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, Expozaal, Nes 45, 1012 KD in Amsterdam. Voor deelname is aanmelding verplicht. Toegang is gratis, evenals koffie en thee op die ochtend. Aanmelding voor het symposium kan door een e-mail met naam en e-mailadres te sturen naar :mediastudies-fgw@uva.nl.
Afscheidscollege
Om 15.00 uur zal Theo Thomassen zijn afscheidscollege in de Aula van de Universiteit van Amsterdam verzorgen, Singel 411, hoek Spui; de zaal is geopend vanaf 14.45 uur. De titel van het college is: Hoe groot is groot genoeg? Over archieven en proportionaliteit. Voor dit afscheidscollege is aanmelding niet nodig. Na afloop van dit college is er een receptie.
Lees ook: