VOGIN-IP-lezingen voorjaar 2020 online terug te zien

De online lezingen en workshops die de organisatie van de VOGIN-IP-lezing in het voorjaar heeft georganiseerd, zijn beschikbaar op https://vogin-ip-lezing.net. Van de workshops zijn dat de presentaties. Van de lezingen zijn er videoregistraties.

Door corona kon de jaarlijkse VOGIN-IP-lezing, oorspronkelijk gepland in de OBA in maart dit jaar, helaas niet doorgaan. Daarop besloot de organisatie om online sessies te organiseren, voor een deel met de reeds geplande sprekers. Zo was er een lezing van Christiaan Triebert, datajournalist bij The New York Times, die de keynote spreker zou zijn op het fysieke evenement.

Het najaarsprogramma is intussen gestart en eindigt op 14 oktober met een workshop van Arno Reuser (helaas al volgeboekt). Maar houd de VOGIN-IP-website regelmatig in de gaten, want er zitten nog interessante mogelijke aanvullingen in de pijplijn.

Verder houdt de organisatie sinds kort een overzicht bij (via Twitter) van externe online lezingen, colleges, cursussen, workshops en webinars die inhoudelijk aansluiten bij het thema van de VOGIN-IP-lezing. Zie hier de lijst.