Vijfde Week van Grip op Informatie in april

Van 7 tot en met 14 april vindt de Vijfde Week van Grip op Informatie plaats, georganiseerd door VNG Realisatie in samenwerking met gemeenten en andere overheidsorganisaties. De webinars staan allemaal in het teken van informatiebeheer, actieve openbaarmaking en digitale duurzaamheid.

Nieuw bij de Week van Grip op Informatie is de opwarmweek met twee online bijeenkomsten: op 29 maart staat de MDTO (metagegevens voor duurzaam toegankelijke overheidsinformatie) centraal. Op 30 maart kunnen deelnemers in een Teams-vergadering alle vragen stellen die ze tijdens een gekozen webinar graag beantwoord zouden willen hebben. Van 7 tot en met 14 april wordt er ingezoomd op thema’s die te maken hebben met de Wet open overheid (Woo) en de Archiefwet.

Meer informatie over de inhoud van de webinars is te vinden in het programma. Aanmelding is gratis en kan via het aanmeldformulier. Alle presentaties, opnames en andere aanvullende informatie over de webinars zijn achteraf terug te vinden via Kia.Pleio.nl.