Seminar Chocoladefabriek Gouda over samenwerking bibliotheek, archief en Drukkerswerkplaats

Op woensdag 29 oktober 2014 organiseert de Chocoladefabriek Goudahet seminar Kom kennis maken. Sinds maart 2014 is de Chocoladefabriek het onderkomen van de Stadsbibliotheek, het Streekarchief Midden-Holland, de Drukkerswerkplaats en Kruim – eten & drinken.

De organisatie stelt dat door de samenwerking en het samenbrengen van collecties een inspirerende en dynamische omgeving is ontstaan, waar kennis en ideeën worden gevormd en gedeeld en waar ontmoeten en verbinden centraal staan. Met het seminar willen de bewoners van de Chocoladefabriek delen wat de Chocoladefabriek in Gouda tot zo’n succes maakt.

Het seminar heeft een interactief karakter en er wordt gesproken door onder meer keynote spreker David Gauntlett. Deelnemers volgen een workshop naar keuze van Gauntlett, Riemer Knoop i.c.m. de Drukkerswerkplaats, of het Ministerie van Verbeelding. De dag wordt voorgezeten door Gert Staal en wordt afgesloten met een bijzonder diner dat wordt verzorgd door Kruim – eten & drinken.Het evenement is bedoeld voor directeuren, beleidsmakers, (senior) ambtenaren van bibliotheken, archieven, gemeentelijke overheid, de culturele sector, aangevuld met het hogere kader uit het onderwijs.

Het seminar wordt gehouden in de Chocoladefabriek Gouda, op woensdag 29 oktober, van 15.00-20.00 uur. De kosten voor deelname bedragen 175 euro, inclusief diner. Meer informatie over de dag en de aanmeldprocedure zijn te vinden op de site van de Chocoladefabriek.