Reekx nu onderdeel van KBenP Groep

De activiteiten van advies- en detacheringsbureau Reekx maken voortaan deel uit van KBenP Talent. Reekx blijft actief onder haar eigen naam.

Reekx levert sinds 1985 advies, projectmanagment en tijdelijke informatiespecialisten binnen onder andere informatiecentra, archieven, musea en bibliotheken. In een persbericht laat KBenP, sinds 2000 actief in het brede vakgebied Enterprise Information Management, weten dat deze activiteiten goed aansluiten bij de eigen dienstenportfolio.

Marielle Pronk, senior accountmanager en MT-lid van het nieuwe Reekx: “Dit betekent een positieve impuls voor de activiteiten van Reekx. Door de bundeling van kennis, ervaring en capaciteit is Reekx in de nieuwe situatie nog beter in staat haar klanten te bedienen.” Anco ten Boekel, directeur KBenP Talent: “Reekx is een gerenommeerde groep informatieprofessionals. Ik ben er trots op hen in de gelederen van de KBenP Groep te mogen ontvangen.” Paul Baak, algemeen directeur KBenP: “We zien uit naar een inspirerende samenwerking ten dienste van bestaande en nieuwe klanten van Reekx.”