NVBA organiseert seminar over datalekken binnen organisaties

Op donderdag 30 november organiseert het NVBA (Netwerk voor Bedrijfsmatig Archiveren) een seminar over datalekken binnen organisaties. Gastheer is het bedrijf Reisswolf in Scheemda, dat tevens de lezing zal verzorgen. Een rondleiding door het bedrijf staat ook op het programma.

Het NVBA (Netwerk voor Bedrijfsmatig Archiveren) is het netwerk voor de informatieprofessional, dat zich in 70 jaar heeft ontwikkeld tot een beroepsvereniging voor het hele gebied van documentaire informatievoorziening. Zij willen middels kennisoverdracht bedrijven inzichten geven hoe zij zicht kunnen voorbereiden op digitale transformatie. Bij digitale transformatie gaat het over zakelijke transformatie en de impact van (digitale) technologieën en de toenemende digitalisering van bedrijfsprocessen op mens, bedrijf en maatschappij.

Reisswolf richt zich op archief- en datavernietiging, archiefopslag en digitaliseringsprojecten. Het bedrijf heeft meer dan 68 vestigingen in 27 landen; in Nederland heeft het bedrijf vernietigings- en archiefopslaglocaties in Heesch, Hengelo OV, Wognum en Scheemda.

Meer informatie over het programma en aanmelden: www.nvba-info.nl.

(Foto: Personeelsnet (CC BY-SA 2.0) )