Nexis Hub gelanceerd voor sneller verzamelen van informatie

LexisNexis Legal & Professional heeft Nexis Hub gelanceerd, een nieuwe tool die de onderzoeksworkflow moet ondersteunen om sneller tot nieuwe inzichten te komen. De oplossing kan worden geïntegreerd met Google Chrome en Microsoft Word en gebruikers helpen om het verzamelen van informatie en het maken van rapporten te stroomlijnen.

‘In het afgelopen jaar hebben we met honderden professionals gesproken over hun onderzoeksproces, en hun feedback was dat ze hulp nodig hadden bij het sneller en efficiënter verzamelen en rapporteren van inzichten’, zegt Dani McCormick van LexisNexis. ‘Nexis Hub vereenvoudigt de onderzoeksworkflow aanzienlijk, waardoor gebruikers efficiënter informatie kunnen verzamelen en organiseren in bewerkbare rapporten, zodat ze minder tijd besteden aan handmatige taken en meer tijd aan data-analyse.’

Nexis Hub geeft professionals de mogelijkheid om belangrijke informatie – samen met bijbehorende URL’s en metadata – te verzamelen van elke nieuwsbron, deze te ordenen in collecties, en de bevindingen te integreren in rapporten. Hiermee kunnen Nexis Hub-gebruikers een tijdsbesparing tot wel 50% behalen, aldus het bedrijf.