KNVI Super Tuesday op 7 februari: ‘Functioneel beheerder als superman van de organisatie’

Op 7 februari (16:00-17:30 uur) organiseert de KNVI weer haar maandelijkse Super Tuesday, dit keer met de functioneel beheerder in de hoofdrol.

Waarom is de functioneel beheerder de superman van de organisatie? Daniël E. Brouwer, auteur van onder meer Hét handboek voor de functioneel beheerder, doet dit uit de doeken tijdens het online event op 7 februari. Interessant voor de functioneel beheerder zelf om bij te blijven in het vak, maar ook voor collega’s die meer willen weten over hoe zij de functioneel beheerder kunnen inschakelen en laten groeien in zijn/haar rol.

Het event is online; deelname is kosteloos voor KNVI-leden, niet-leden betalen € 25 (ex btw). Meer informatie en hoe in te schrijven vind je hier.

Op elke eerste dinsdag van de maand verzorgt de KNVI een webinar of live event in de Super Tuesday-reeks over een actueel thema dat relevant is voor informatieprofessionals. Deze reeks vormt een afspiegeling van de verschillende disciplines binnen de KNVI op het gebied van informatiemanagement, informatietechnologie en informatievoorziening.