KNVI Super Tuesday op 5 april over ‘impact Windows 11 op je organisatie’

Op 5 april (16:00-17:30 uur) organiseert KNVI weer de maandelijkse Super Tuesday, dit keer met als onderwerp: ‘De impact van Windows 11 op jouw organisatie’.

Windows kent een historie van succesvolle en minder succesvolle versies. De meest recente werd in 2021 gelanceerd: Windows 11. Iets waar veel organisaties niet op zaten te wachten. Is het een terechte reflex om Windows 11 over te slaan? Of te wachten op het eerste service pack of op het einde van de ondersteuning op de versie van Windows 10 waar je nu met veel pijn en moeite op hebt gestandaardiseerd?

Sander Berkouwer (active directory-aficionado) en Raymond Comvalius (zelfstandig IT-architect, trainer en auteur) gaan op 5 april op zoek naar de essentiële veranderingen in Windows 11 en onderzoeken of er een businesscase is om te upgraden naar deze versie. Zoals ook gebruikelijk in de IT Bro’s podcast schuwen ze hierbij de discussie niet.

Meer informatie en hoe in te schrijven vind je hier.

Elke maand organiseert de KNVI op een dinsdag een bijeenkomst met een speciaal, actueel thema dat relevant is voor informatieprofessionals. Toekomstige Super Tuesday-onderwerpen zijn onder meer: AI, defensie & cyber, digitale trends, open science, desinformatie en ethiek.