Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The ultimate KNVI Get Connected

23 november 2021 @ 14:00 - 19:30

KNVI organiseert op 23 november in Utrecht The ultimate KNVI Get Connected. Een event dat in het teken staat van fysieke ontmoeting en dat gespreksstof biedt aan de hand van power talks, onder meer van Kees Verhoeven, de nieuwe voorzitter van de raad van advies van de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals.

Het evenement is allereerst een moment om elkaar weer offline te zien. ‘Wij zijn een vereniging en willen graag de ontmoeting faciliteren, juist nu, na een periode waarin velen geïsoleerd zijn geweest of zich geïsoleerd hebben gevoeld’, stelt de KNVI. De vereniging wil het gesprek voeden met ‘korte, krachtige en prikkelende’ presentaties over actuele onderwerpen uit haar vakgebied. Deze power talks – ‘KNVIx Talks’ genoemd naar voorbeeld van de TEDx Talks – belichten onderwerpen die ook in de Super Tuesday-meetings aan de orde zijn geweest, onderwerpen die onderdeel zijn van KNVI’s Smart Humanity-thema.

Het event past in de rijke traditie binnen de KNVI – en haar rechtsvoorgangers NVB, SOD en NGI-NGN – om jaarlijks samen te komen, elkaar te ontmoeten en met elkaar, hierbij geïnspireerd door ‘vakgenoten met een inhoudelijk sterk, inspirerend verhaal’, in gesprek te gaan. De laatste jaren vond het KNVI-event plaats vanuit Den Haag (SmartHumanityTV, 2020), in Amsterdam (OBA in 2019, Eye in 2018) en in Nieuwegein (NBC 2013-2017).

Iedereen welkom

Een van de power talks wordt verzorgd door Kees Verhoeven (Bureau Digitale Zaken, voormalig Tweede Kamerlid D66). Tijdens zijn eerste presentatie voor de KNVI behandelt hij drie grote uitdagingen: de grootmachten, de techreuzen en de controlestaten. ‘Oftewel: Amazon, de Belastingdienst en China. Dat dit alfabetische rijtje beleidsmatig bepaald geen abc’tje is mag duidelijk zijn, maar oplossingsrichtingen zijn er wel. En daar gaan we het over hebben’, aldus Verhoeven.

Het event – met drankje, hapje en inhoudelijke inspiratie – is gratis voor KNVI-leden, maar ook niet-leden zijn van harte welkom (zij betalen hun drankjes zelf).

Locatie

Biercafé Olivier
Utrecht, + Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *