Copyright 4 Innovation: een debat over auteursrecht en het digitale tijdperk

Op maandag 8 september organiseren Kennisland en Copyright 4 Creativity (C4C) in Den Haag een debat over auteursrecht en het digitale tijdperk, waarbij belanghebbenden en beleidsmakers kunnen discussiëren over de vraag hoe Nederland het voortouw kan nemen in de modernisering van het auteursrecht.

Copyright 4 innovation gaat vooraf aan het debat van de Tweede Kamer, commissie Veiligheid en Justitie over auteursrecht, op 24 september. De keynote wordt verzorgd door Dr. Eoin O’Dell (voorzitter van the Irish Copyright Review Committee & hoogleraar aan de faculteit Rechtsgeleerdheid van het Trinity College Dublin) en er zijn bijdragen van onder meer Dr. Sergey Filippov, Denis Doeland en Caroline de Cock. Ook de Vereniging Openbare Bibliotheken (VOB is vertegenwoordigd. De dagvoorzitter is Erwin Blom, van The Crowds.

Het debat wordt gehouden van 14.00 – 16.30 uur in het 7AM Meeting & Conference Centre in Den Haag.De deelname is gratis maar er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt je inschrijven via een online formulier.

Meer informatie over het evenement is te vinden op de website van Copyright 4 Creativity.