Aventus op zoek naar informatiemanager

Apeldoorn, 0,6-1 fte

Als ervaren informatiemanager heb je goed inzicht in processen, ben je op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van onderwijs & ICT en wil je samen met de (onderwijs)teams concrete resultaten boeken. Ben je het hiermee eens, dan maken we graag kennis met je!

Wat ga je doen?

Wij zijn Aventus, een school voor het middelbaar beroepsonderwijs, nieuwkomersonderwijs en vavo met locaties in de stedendriehoek Apeldoorn (hoofdlocatie), Deventer en Zutphen. Op deze locaties bieden wij 170 verschillende opleidingen aan voor bijna 12.000 studenten en deelnemers.

Voor de dienst Bedrijfsvoering/Informatiemanagement & Automatisering zijn we op zoek naar een ervaren informatiemanager.

In de rol van informatiemanager ben je een goede gesprekspartner en weet je een brug te slaan tussen onderwijssectoren, diensten en ICT op alle niveaus in de organisatie. Je inventariseert de organisatiewensen, analyseert de informatiebehoefte in de onderwijs- en bedrijfsprocessen en vertaalt deze naar passende informatieoplossingen waarbij je afstemming zoekt met de informatiearchitect. Je onderhoudt contacten met andere onderwijsinstellingen en leveranciers, en analyseert ontwikkelingen in de omgeving zoals wetgeving, technologie en bedrijfsvoering. Die vertaal je naar concrete kansen voor de informatievoorziening voor Aventus.

Aventus is een veilige thuisbasis waar studenten ontdekken wie ze zijn en wat ze in huis hebben. We geven toekomstgericht onderwijs en zorgen ervoor dat onze studenten en deelnemers goed voorbereid de arbeidsmarkt opstappen. We werken elke dag aan de beste begeleiding. Wat dat vraagt? Een flexibele mindset, denken in mogelijkheden en durven te proberen.

Je bent het visitekaartje van Aventus en zoekt actief verbinding met het werkveld en je collega’s. Samen zorgen we voor goed, toekomstgericht onderwijs!

Dit bieden we je

We bieden je een aanstelling van 0,6-1 fte. We vinden het belangrijk dat je energie krijgt van je werk. Daarom ondersteunen we je op een manier die bij je past. We helpen je graag de professional te worden die je wilt zijn. Hybride werken, royaal aantal vakantiedagen en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen: we bieden het je allemaal.

Verder krijg je dit:

  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 5.573 bij een fulltime aanstelling, conform de cao mbo.
  • Een reiskostenvergoeding.
  • Een pensioenregeling met aanzienlijke werkgeversinleg.
  • Een vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Vergoeding voor de (aanvullende) zorgverzekering en daarnaast collectieve verzekeringen voor zorgverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en nabestaandenverzekering.
  • Toegang tot (online) trainingen via Aventus Academie.
  • Thuiswerkregeling en thuiswerkvergoeding.
  • Mogelijkheid tot fiscaalvriendelijke aanschaf van sportabonnement of (elektrische) fiets.

Het uitgebreide overzicht met arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Dit vragen we van jou

Je hebt minimaal een hbo-diploma en vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur bij een onderwijsinstelling. Projectmatig werken is een aanpak die bij je past. Je bent gewend om op verschillende niveaus binnen een organisatie te communiceren. Je bent analytisch sterk en kan zowel zelfstandig als in een team werken.

Enthousiast geworden?

Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer op de vacature via het sollicitatieformulier op onze website. Binnen veertien dagen na sluiting van de vacature nemen we contact met je op. We checken in de sollicitatieprocedure ook wat referenties. Een assessment kan mogelijk deel uitmaken van de selectieprocedure.

Heb je vragen over de vacature of over werken bij Aventus? Bel HR-medewerker Jory Plekkenpol op 088-283 62 24 of mail naar vacatures@aventus.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Roy Dusink, hoofd BVO, via 06-22 20 67 37.

We hopen dat we met deze vacature zo veel mogelijk verschillende talenten aanspreken. We geloven namelijk in diverse Aventus-teams: dit verrijkt onszelf en onze organisatie.

Werken bij Aventus

Bij Aventus hebben we aandacht voor onze studenten, maar ook voor jou! Jij pakt de regie over je loopbaan, bepaalt je uitdagingen en gaat het avontuur aan. Wij zorgen voor een open en veilige werkomgeving waarin je het beste uit jezelf haalt. Een plek waar je echt jezelf kunt zijn. We omarmen verschillende perspectieven en diversiteit, kijken naar elkaar om en zorgen voor een ontspannen werksfeer. Voel je welkom!

Wij geloven: samen leer je meer. We leren door elkaar te inspireren, elkaar uit te dagen en elkaar vooruit te helpen. Daarom werken we veel samen met bedrijven, scholen en gemeenten. Zo helpen we onze studenten zichzelf te ontwikkelen tot de professionals van de toekomst. Met goed onderwijs en een organisatie die meebeweegt met de arbeidsmarkt van morgen.

Over de sector/dienst

De dienst Bedrijfsvoering houdt zich bezig met alles rondom facilities (receptie, schoonmaak, catering), informatiemanagement en automatisering, onderwijsplanningen- en roosters en huisvesting. We zorgen ervoor dat studenten en collega’s goed kunnen leren en werken in een prettige, veilige en inspirerende omgeving waarin jij je thuisvoelt. Zo kan iedereen aan de slag! Ons werk vindt vooral plaats achter de schermen, maar is echt onmisbaar voor onze organisatie. Wil je je ook inzetten voor optimale onderwijsvoorzieningen?

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.