Waterschap De Dommel zoekt business consultant Informatievoorziening

Boxtel | 36 uur per week

Wat ga je doen?

Ben jij altijd up-to-date wat betreft de nieuwste ontwikkelingen en trends en wil jij jouw adviserende skills inzetten om het Waterschap De Dommel de juiste richting op te laten koersen? Spring dan in het diepe en solliciteer vandaag nog als business consultant Informatievoorziening! Jij vertaalt de nieuwste ideeën voor informatievoorziening naar projecten en businesscases.

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding informatica, informatiemanagement, bestuurlijke informatiekunde of een andere relevante opleiding;
  • Je bent bekend met landelijke ontwikkelingen op het snijvlak van informatisering en automatisering;
  • Je hebt kennis van methoden en standaarden op het gebied van projectmanagement;
  • Strategische vraagstukken en governance, ICT- en architectuurvraagstukken (e.g. NORA, WILMA, TOGAF/enterprise, Archimate) zijn voor jou bekend terrein;
  • Daarnaast ben je 32 tot 36 uur per week beschikbaar.

Dit ben jij 

Jij bent als business consultant van alle markten thuis. Jij bent namelijk organisatiesensitief en analytisch en je kunt goed luisteren naar anderen. Bovendien ben je communicatief vaardig en weet je belanghebbenden te overtuigen met heldere adviezen. Zodra er veranderingen op stapel staan, neem je de regie en geef je de juiste sturing om projecten en cases succesvol te laten verlopen. Daarnaast ben je nog eens een echte procesgerichte werker. Je kent alle ins en outs van administratieve processen en informatiesystemen en weet deze informatie feilloos te vertalen naar de behoeften van onze processen. Rekening houdend met de nieuwste technische mogelijkheden.

Dit bieden wij jou!

Een salaris van minimaal € 4.149 en maximaal € 5.742 per maand bij een werkweek van 36 uur (functieschaal 11, peildatum 1 juli 2023), afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast bieden we je:

  • Een Individueel Keuzebudget van 21% van je bruto salaris bij een werkweek van 36 uur, waarmee je onder andere extra verlofdagen kunt kopen of je salaris kunt aanvullen (minimaal € 872 en maximaal € 1.206 bruto per maand);
  • Opleidingsbudget voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit;
  • Flexibele werktijden;
  • Ondersteuning om thuis te werken (laptop, telefoon, vergoeding voor een werkplek);
  • Pensioenregeling bij het ABP.

Waar kom je te werken?

Wij zijn dé waterpartner in Midden-Brabant. Samen met anderen werken we aan droge voeten, voldoende water en schoon water. We dragen actief bij aan een gezonde, mooie, veilige, natuurlijke en duurzame leefomgeving. Een leefomgeving waarin mensen graag wonen, werken en recreëren met goede condities voor ondernemers.

Wij zijn een moderne functionele overheid, steeds met oog voor wat de samenleving van ons vraagt. Onze aanpak is ondernemend, innovatief en van hoge kwaliteit. We realiseren onze doelen tegen zo laag mogelijke maatschappelijke kosten, met een optimale balans tussen mens, omgeving en economie.

Digitale transformatie gaat de komende jaren grote impact hebben op ons waterschapwerk. We staan als waterschap voor de uitdagende opgave om alle beschikbare informatie nog slimmer in te zetten zodat we optimaal kunnen werken aan onze doelen; droge voeten, voldoende water en schoon water. Binnen een paar jaar is De Dommel een datagedreven organisatie. We willen continu kunnen meebewegen met digitale ontwikkelingen en big data inzetten voor betere analyses, slimme oplossingen voor waterbeheer en betere en snellere besluitvorming. Het Proces Informatievoorziening heeft hierin een belangrijke rol.

Enthousiast? Reageer!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Rutger Nugteren, manager Informatievoorziening via telefoonnummer 0411-618 245.

Deze vacature wordt ook gepresenteerd op de Banenmarkt van 8 juni aanstaande. Je bent daar van harte welkom! Je krijgt er informatie over de vacature, kunt er kennismaken met ons en wij leren jóu graag beter kennen. Op de markt krijg je de gelegenheid te speeddaten. Daarnaast kun je ontdekken hoe jij jouw talent kunt inzetten voor onze organisatie. Een aanmeldingsformulier voor de Banenmarkt vind je op www.dommel.nl/banenmarkt. Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig voor ons! Breng in ieder geval je cv mee, voorzien van een recente foto.

Kom je niet naar de Banenmarkt, maar heb je wel belangstelling voor de vacature, solliciteer dan uiterlijk 8 juni 2023 via deze link. Vragen over de sollicitatieprocedure of de Banenmarkt kun je stellen aan Joyce van de Wijgert via 0411-618 273.