Tenzing helpt met nieuw bedrijf professionals naar zelfstandigheid

Tenzing, dat werkzaam is op het grensvlak van business en IT, is onlangs met Tenzing Consulting gestart. Hiermee wil het bedrijf tegemoetkomen aan de vraag van projectprofessionals die graag de stap naar zelfstandigheid willen maken.

De filosofie van Tenzing Consulting sluit naadloos aan bij die van Tenzing Projectmanagement, zegt Gustaaf de Man, een van de partners van Tenzing. ‘Wij zijn bij Tenzing allemaal begonnen vanuit een dienstverband om van daaruit te ruiken aan het ondernemerschap. Met deze nieuwe onderneming hebben we hetzelfde voor ogen. We merken dat er een groeiende groep ondernemende professionals is die we graag een springplank bieden naar ondernemerschap. Omdat we bij Tenzing allemaal op deze manier zijn begonnen, zijn we ook in staat om ondernemers in de dop goed te ondersteunen.’ 

Met Tenzing Consulting zegt het bedrijf tevens tegemoet te komen ‘aan de toenemende vraag in de markt om professionals te leveren die agile kunnen denken en werken’.

Werken vanuit een sterk collectief

Tenzing biedt nieuwe collega’s onder meer een dienstverband met een vast basissalaris, een winstdeling op basis van de omzet en ‘onbegrensde opleidingsmogelijkheden’. ‘Werken bij Tenzing betekent bovendien werken vanuit een sterk collectief waarbij je je gesteund voelt door een groep betrokken collega’s van wie je kunt leren, met wie je ervaringen deelt en je jouw projectvaardigheden ontwikkelt’, aldus De Man.