Save the date: EIM Zomerevent op 25 juni

Het KBenP Zomerevent wordt – na 15 jaar – EIM Zomerevent. Het event op 25 juni in Kurhaus Scheveningen wordt georganiseerd door Uitgeverij IP / vakblad EIM  VIP en richt zich op professionals die de reis maken van een documentgerichte informatievoorziening naar Enterprise Information Management (EIM).
Het EIM Zomerevent zal bezoekers antwoord geven op drie vragen:
  • Wat levert EIM mijn organisatie en processen op?
  • Wat zijn concrete ervaringen met beschikbare oplossingen?
  • Welke kant gaat het uit met EIM? Wat zeggen de visionairs?
Onder anderen trendwatcher Farid Tabarki (zie foto) spreekt over de ingrijpende ‘digital disruption’ en Bas Eenhoorn, Nationaal Commissaris Digitale Overheid, gaat in op de Digitale Overheid 2017. Verder verlenen aansprekende voorbeelden uit overheid en bedrijfsleven hun medewerking aan het event.
In een discussie sluit Jort Kelder visie, aanbod en klantkant in anderhalf uur kort met visionairs, aanbieders en klanten. Hieraan werken enkele grote bedrijven en overheidsinstellingen mee.
Ook kan de bezoeker deelnemen aan diverse presentaties en workshops.
Met het EIM Zomerevent wil Uitgeverij IP / vakblad EIM  VIP een ‘enhanced experience’ creëren: gericht op innovatie en oplossingen, met de inzichten van toonaangevende sprekers en innemend en enthousiasmerend voor de deelnemers. Het event biedt een ontmoetingsplaats met visionairs, oplossers en gelijkgestemde collega’s.
Het EIM Zomerevent wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Green Valley, BCT, Canon, Docspro, KBenP en GO opleidingen.
KNVI, Ngi/NGN, SOD, Xplor, VGP, VOGIN, RMC, NVBA en KVAN ondersteunen het EIM Zomerevent.
Meer informatie en aanmelden kan via uitgeverijip.nl/eim-zomerevent/.