Online event: Rijksoverheid zoekt tactische informatiespecialisten

Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden om als data-analist, adviseur documentaire informatievoorziening (DIV) of in een vergelijkbare functie bij de Rijksoverheid aan de slag te gaan? Meld je dan snel aan voor het gratis online event Rijksoverheid zoekt informatiespecialisten op maandag 8 mei van 15:00-17:00 uur. Ben je verhinderd? Meld je dan ook aan en ontvang de terugkijklink.

Tijdens dit event is Werner Haarsman een van de sprekers. Werner werkt als DIV-adviseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Hij vertelt wat deze rijksorganisatie doet en waarom transparantie en openheid een belangrijk thema zijn in zijn werk. Verder zal Nikée Groot van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) aansluiten en samen met Cindy Balvert van de Belastingdienst in gesprek gaan over de tactische informatiehuishouding binnen de Rijksoverheid.

Ben je DIV-adviseur of dataspecialist? We openen graag onze deuren voor jou. Meld je nu aan voor het Online event: Rijksoverheid zoekt informatiespecialisten. Werken aan een open overheid is werken voor Nederland.

De redactie van IP draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van dit artikel.