Noteer in je agenda: DEN-Event op 4 & 5 maart 2019

Op 4 en 5 maart vindt het DEN-Event in De Doelen te Rotterdam plaats. De eerste dag is gericht op de kunstensector, die tweede op erfgoedinstellingen. Interessante voorbeelden op het gebied van digitalisering zijn nog welkom.

De eerste dag, 4 maart, is gericht op de kunstensector. Aan de hand van presentaties, cases en werksessies krijgt de bezoeker een beeld van de kansen en mogelijkheden die digitalisering biedt biedt voor de werkpraktijk van instellingen en kunstenaars. De tweede dag, 5 maart is meer gericht op erfgoedinstellingen. De dag biedt verdieping op de mogelijkheden die een digitale collectie heeft voor thema’s als educatie en inclusiviteit.

Inschrijven

In januari wordt het volledige programma bekendgemaakt. Geïnteresseerden kunnen zich al inschrijven. De kosten bedragen 150 euro per dag, inclusief lunch en borrel (je kunt je voor een of twee dagen inschrijven).

Oproep

Er is nog ruimte in het programma voor interessante voorbeelden op het gebied van digitalisering binnen kunsten-en erfgoedinstellingen. Laat het organisatie weten via arianne.neijenhuis@den.nl.

(Foto: F.EveleensCC BY 3.0)