KEI-ip Kennis Update Event op 20 april

Op 20 april organiseert KEI-ip in Den Bosch een Kennis Update Event. KEI-ip heeft zich ten doel gesteld om een certificeringsregeling voor informatieprofessionals te presenteren en promoten.

HvA-MIC, GO opleidingen, VHIC Faculty, SOD Next, DIOR Academy en andere opleiders verzorgen masterclasses over onder andere recordsmanagement, datavisualisatie en informatiebeveiliging voor niet-ict’ers. Verder zijn de beroepsverenigingen en diverse werkgevers aanwezig. Verder wordt de film “Zelfevaluatie: vijf voorzitters doen het gewoon!” getoond en geeft Peter Noordhoek, auteur van het boek ‘Branchebrede kwaliteit. Beweging brengen in het kwaliteitsbeeld van branches, sectoren en beroepsverenigingen’ een lezing.
Bezoekers kunnen op deze dag al hun vragen stellen over waar het in het vakgebied naartoe gaat en hoe ze daar alvast op in kunnen spelen. Ook wordt het KEI-ip-certificaat ten doop gehouden. Een uitgebreid programma staat op kei-ip.nl.
In IP 3 / 2016 (verschijnt op 7 april) staat een interview met ‘trekker’ Margriet van Eck Poppe en KEI-secretaris Antony Fokker.