EBBEN Partners gaat samenwerken met ZyLAB

EBBEN Partners, onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van fraude en integriteit, heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met ZyLAB, leverancier van eDiscovery-oplossingen.

EBBEN Partners is gespecialiseerd in onderzoeken naar fraude en integriteit en gaat de technologie van ZyLAB gebruiken voor feitenonderzoek naar vermoedens van fraude, corruptie en kartelvorming. Daarnaast zet het onderzoeks- en adviesbureau ZyLAB in voor meer preventieve onderzoeken zoals ‘investigative due diligence’ en internal- en compliance audits.

Naast gebruikmaking van het standaard ZyLAB ONE-platform, zal EBBEN Partners op dit platform speciale bibliotheken en best practices ontwikkelen om bij onderzoek een nog hoger niveau van automatisering en productiviteit te realiseren. Als onderdeel van dit proces zullen voor ZyLAB ONE gecertificeerde professionals van EBBEN Partners bij de onderzoeken samenwerken met de specialisten van ZyLAB.

Het gebruik van ZyLAB ONE eDiscovery zal het onderzoeks- en adviesbureau “efficiëntieverbetering op bij grootschalige dataonderzoeken in de expertisegebieden accountancy, advocatuur, integriteit en security” opleveren,  zo melden beide bedrijven in een persbericht.

Foto: Masahiko OHKUBO (CC BY 2.0)