Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

november 2017

International Digital Preservation Day

november 30
Den Haag,

Ter gelegenheid van International Digital Preservation Day op 30 november organiseren het Netwerk Digitaal Erfgoed, de NCDD en het kennisplatform Preservation gezamenlijk twee themabijeenkomsten rondom digitale duurzaamheid: Kaf en koren: E-mailarchivering nu en in de toekomst (ochtendbijeenkomst) Digitaal DNA: de essentiële kenmerken van een object (de middagbijeenkomst) De opening van International Digital Preservation Day wordt verzorgd door Afke van Rijn (directeur Media & Creatieve Industrie OCW) en Marens Engelhard (voorzitter dagelijks bestuur NDE, directeur Nationaal Archief, algemeen rijksarchivaris). De dag…

Meer weten »

Seminar Datalekken binnen organisaties

november 30
Scheemda,

De NVBA organiseert op 30 november een seminar over datalekken. Reisswolf, , en bedrijf dat zich bezighoudt met gegevensbeveiliging, zal op deze dag een presentatie verzorgen over datalekken binnen organisaties, waarbij door interactie met de bezoekers een flinke dosis informatie gedeeld gaat worden.

Meer weten »
februari 2018

Symposium ‘Grafisch & Wetenschap’

1 februari 2018
Zwolle,

Tijdens het vijfde PRINT-symposium ‘Grafisch & Wetenschap’ op 1 februari 2018 zie en hoor je hoe wetenschappelijke informatie helder en beeldend gecommuniceerd kan worden. Zes sprekers vertellen over infographics, datavisualisatie, het ontwerpen van proefschriften en wetenschappelijke illustraties. Het symposium vindt plaats in De Ontwerpfabriek van Cibap, vakschool voor verbeelding in Zwolle.

Meer weten »
maart 2018

VOGIN-IP-lezing 2018

28 maart 2018
OBA Amsterdam, Oosterdokskade 143
Amsterdam, 1011 DL Nederland
+ Google Maps

Op woensdag 28 maart 2018 organiseren VOGIN en vakblad IP weer gezamenlijk een VOGIN-IP-lezingendag. Dat is een dag vol met lezingen en workshops rond het thema “zoeken en vinden van informatie”. Voor iedereen die zich met informatie bezighoudt, is dit het vaste evenement geworden om greep te houden op de nieuwste trends en ontwikkelingen en om met vakgenoten te discussiëren over de voortdurende vernieuwingen rond dit thema. Het evenement wordt ook in 2018 weer in de OBA gehouden.

Meer weten »
+ Export Events