TU Delft zoekt manager informatiemanagement

Studenten, docenten en medewerkers… ze zijn voor het onderwijs allemaal afhankelijk van systemen en applicaties die jouw team Informatiemanagement implementeert, beheert en waar nodig verbetert. Voor het online geven van colleges en het digitaal afnemen van tentamens, maar ook voor de logistiek en administratie rond het onderwijs. Het gaat dus om het ondersteunen van het onderwijsproces vanuit informatiemanagement in de volle breedte. Jij als manager hebt het voortouw in een team van ongeveer negentien specialisten op het gebied van beheren en vernieuwen. Een team dat met veel betrokkenheid zorgt dat de gebruikers kunnen rekenen op systemen die feilloos werken. Zonder jou en je team ligt het onderwijs op de TU Delft stil.

Je geeft op een inspirerende manier leiding aan je team, maar minstens zo belangrijk is je rol naar de rest van de organisatie. Je bent continu in gesprek met vertegenwoordigers van faculteiten en met collega’s van ICT-afdelingen binnen de universiteit. Jij slaat de brug tussen de behoefte die je hoort en de technische mogelijkheden die geleverd kunnen worden. En je bent het aanspreekpunt voor iedereen die iets wil met onderwijsapplicaties, maar nog op zoek is naar de beste oplossing.

Daarnaast ben je als lid van het managementteam van de afdeling Education & Student Affairs (ESA) de informatiemanager en adviseur van de directie. Vanuit je kennis, ervaring en bevindingen geef je richting aan de samenhang van het onderwijsapplicatielandschap en de informatiehuishouding en het advies over projecten. Je levert een wezenlijke bijdrage aan de ambities van de directie op het gebied van digitalisering van de onderwijsondersteuning.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde woopleiding, bijvoorbeeld in informatiemanagement.
 • Je hebt ruime ervaring binnen het ICTdomein van een hoger onderwijsinstelling, kennis van educational tooling, van het beheer van onderwijsapplicaties en van informatievoorziening binnen het onderwijs.
 • Je hebt ervaring met proces– en projectmanagement.
 • Je bent een echte bruggenbouwer en netwerker. Een diplomatieke en samenwerkingsgerichte manager, voor je team en daarbuiten.
 • Je bent analytisch, kunt knopen doorhakken en mensen overtuigen.
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend, mondeling en schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

 • Contractduur: 1 jaar met uitzicht op een vast contract.
 • Functieomvang: 36 tot 40 uur per week.
 • Een salaris volgens de cao van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het Individueel Keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het Health Coach Program.

TU Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact!

Universiteitsdienst – Education & Student Affairs

Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, het coördineren van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport- en cultuuractiviteiten. ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School en X en telt circa 250 medewerkers. ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

Additionele informatie

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Sacha Kroonenberg, director Education & Student Affairs, via e-mailadres s.kroonenberg@tudelft.nl.

Sollicitatieprocedure

Ben jij onze nieuwe manager informatiemanagement? Mail je motivatie en cv uiterlijk 3 januari 2021 naar e-mailadres po.ud@tudelft.nl of solliciteer via het online sollicitatieformulier onder vermelding van vacaturenummer TUD00647. Je kunt je sollicitatie richten aan Sacha Kroonenberg, director Education & Student Affairs.

Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *