Smart Humanity 2020 gaat door als tv-format

Het event Smart Humanity heeft een nieuw format. Op dinsdag 3 november is er een speciale KNVI tv-programmering, geheel in het teken van Smart Humanity. Het event zou op die datum oorspronkelijk plaatsvinden in de OBA, maar werd vanwege corona afgelast. 

De televisieprogramma’s zijn nu in de maak, zo meldt de KNVI. ‘Denk aan programma’s als KoffietijdDragons Den, spelshows, documentaires en verschillende talkshows, die informeren, inspireren en verrassen. Met actuele informatie, praktische adviezen, innovatieve ideeën en een hoop plezier en gezelligheid. Live, vooraf opgenomen en interactief. Gericht op informatie- en communicatieprofessionals en over onderwerpen uit ons werkveld.’

Meer informatie volgt binnenkort via de kanalen van KNVI en ook vakblad IP. Er zijn verder diverse sponsormogelijkheden, zoals een tv-programma adopteren, een inhoudelijke bijdrage leveren aan een programma, kijkers meenemen achter de schermen van jouw bedrijf of organisatie, een reclamespotje uitzenden… Meer info hierover is in te winnen bij Miranda Schouten, info@mosevents.nl, 033 247 34 07.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *