Maak kennis met IP: vraag een (gratis) proefexemplaar aan

Een kersverse jaargang met een paar vernieuwingen. Neem de nieuwe rubriek over IFLA WLIC 2021. Het grootste internationale bibliotheekcongres komt naar Nederland en Theo Kemperman praat ons de komende tijd bij over alle ontwikkelingen. Verder heeft de rubriek Buitenland een make-over gekregen. IP kijkt samen met vertegenwoordigers van buitenlandse vakverenigingen naar het beroepsperspectief in hun eigen land.

Elk nummer eindigt voortaan met de nieuwe rubriek Favorieten. Hierin delen vakgenoten hun meest begeerde films, boeken, apps, sites, magazines en documentaires. En de vaste column van Frank Huysmans? Die heeft een prominente plek in het nieuwsgedeelte gekregen.

Wat kun je nog meer verwachten in deze eerste editie van 2020? In een omslaginterview vertelt media-analist Annemarie Koomen over haar werk bij het CBS. Joyce van Aalten legt aan de hand van een zoektocht op Airbnb het concept van knowledge graphs uit. En in dit nummer bijzondere aandacht voor TikTok, een app die de wereld aan het veroveren is.

Vraag een exemplaar aan* om gratis kennis te maken met  IP. Stuur een mail met naam en verzendadres naar: redactie@informatieprofessional.nl o.v.v. ‘proefnummer’.

IP-abonnees kunnen hier de inhoudsopgave van dit nummer bekijken.

* Zo lang de voorraad strekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *