Startpagina.nl slaat nieuwe weg

Met de toevoeging van populaire online spellen, nieuwsvideo’s en samenwerkingen met LibelleMargriet en Nu.nl verwacht Startpagina de doelgroep langer vast te houden. “Wij worden steeds meer een modern lifestyleplatform voor de actieve vijftigplusser,” aldus woordvoerder Leon Dekker.

Het platform, dat in 2018 zijn twintigjarig jubileum vierde, trekt maandelijks bijna 5 miljoen bezoekers. Startpagina verwijst “de ervaren internetgebruiker (50+)” vooral via links naar externe websites. Maar het wil ook zélf de plek voor nieuws, opinie en vermaak worden.

Bezoekers vinden er nu ook verwijzingen naar content van LibelleMargriet en Nu.nl en ze kunnen er Majhong en andere spellen spelen. Verder biedt de blogpagina meer content door de toevoeging van bijvoorbeeld nieuws- en lifestylevideo’s. Ook zal de bezoeker allerlei vormen van branded content en native advertising tegenkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *