Maxim Februari gasthoofdredacteur van IP

In december is filosoof Maxim Februari gasthoofdredacteur van het vakblad IP. En dat is met een goede reden: de laatste editie van 2019 gaat over data-ethiek, een onderwerp waar steeds meer informatieprofessionals mee te maken krijgen. 

Februari is onder andere romanschrijver en columnist bij NRC. Een terugkerend thema in zijn werk is data. Zijn meest recente boek Klont bijvoorbeeld gaat over de dataficering van onze samenleving. 

Februari is de tweede gasthoofdredacteur van IP. Vorig jaar werkte Lily Knibbeler, algemeen directeur van de Koninklijke Bibliotheek, in die hoedanigheid mee aan het vakblad. Samen met de redactie gaat Februari op zoek naar de mooiste verhalen in de wereld van data-ethiek. Deze IP-editie verschijnt op 13 december.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *