Maak kennis met IP: vraag een (gratis) proefexemplaar aan

 

Hoe gaat het met blockchain, de ooit als ‘disruptief’ bestempelde technologie? IP-redacteur Sjors de Valk zet – op een begrijpelijke manier – verschillende toepassingen van blockchain in de informatiesector op een rij. Nog meer techniek: Edwin Klijn vertelt over het TRIADO-project. Hierin worden de mogelijkheden onderzocht om (handgeschreven) archiefmateriaal digitaal te ontsluiten met verschillende soorten software.  

Verder aandacht voor de VOGIN-IP-lezing van 21 maart jl. en een terugblik op één jaar AVG.  Hoe gaan bibliotheken, archieven en erfgoedinstellingen in ons land met deze nieuwe privacywet om? Ten slotte een kijkje over de grens: Marja Kingma bericht vanuit Londen over de mogelijke gevolgen van de Brexit voor bibliotheken. 

Vraag een exemplaar aan* om gratis kennis te maken met  IP. Stuur een mail met naam en verzendadres naar: redactie@informatieprofessional.nl o.v.v. ‘proefnummer’.

* Zo lang de voorraad strekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *