Decos en Centric gaan samenwerken

Centric en Decos gaan samen klanten binnen de lokale en regionale overheid helpen met klantcontact en zaakgericht werken. Dat maken beide bedrijven bekend in een persbericht.

Aanleiding voor het partnership is de conclusie dat Centric haar klanten voor zaak- en klantcontact beter kan ondersteunen in de vorm van een samenwerking. Na marktanalyse heeft Centric JOIN van Decos uitgekozen als systeem dat het beste aansluit bij hun wensen en eisen. JOIN maakt nu onderdeel uit van de keten van oplossingen die Centric de lokale en regionale overheid biedt, via Cloud of on-premises.

Decos en Centric zien door het partnership nieuwe mogelijkheden om hun klanten betere oplossingen te bieden. Volgens Bas Taalman, commercieel directeur van Decos, “zijn de producten van Decos en Centric complementair: het zaaksysteem van Decos als centraal platform gekoppeld met de domeinspecifieke oplossingen van Centric, zoals de Suites voor het Sociaal Domein en Key2Vergunningen”.

(Afbeelding: pixabay.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *