Bol.com en Kobo lanceren luisterboekabonnement

Bol.com en Kobo introduceren vandaag een abonnement voor luisterboeken. Voor negen euro per maand (introductieprijs) krijgt de abonnee toegang tot meer dan twintigduizend titels.

Bol.com en Kobo hadden al een abonnement voor het onbeperkt lezen van ebooks (9,99 euro per maand). Nu komt daar een abonnement voor luisterboeken bij (introductieprijs 8,99 per maand). En wie zowel lees- als luisterboeken wil, wordt ook bediend, want daarvoor wordt een combi-abonnement aangeboden (12,99 euro per maand).

De luisterboeken uit het abonnement zijn beschikbaar via de bol.com Kobo-app voor Android en iOS. Volgens een persbericht heeft abonnee keuze uit zo’n 28.000 Nederlandstalige en internationale luisterboeken.

(Foto: pixabay.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *