Maak kennis met IP: vraag een (gratis) proefexemplaar aan

Het is een populair uitje onder vriendenclubjes en bedrijven: de escape room. Ook bibliotheken hebben dit concept omarmd. Stefan Jongen illustreert het fenomeen met voorbeelden uit onze eigen praktijk. Verder geeft Martin Berendse, directeur van de Openbare Bibliotheek Amsterdam, zijn vrolijke visie op de herinrichting van zijn filialen.

En vanuit de erfgoedsector klinkt ook een fris geluid: DEN verlegt de koers naar ondersteuning van digitalisering in de kunstensector. Directeur Maaike Verberk belicht haar visie op de nieuwe taak van DEN.

Verder in dit nummer aandacht voor ontwikkelingen over de grens: een achtergrondverhaal over Baidu, de ‘Chinese Google’, en een interview met de Singaporese informatieprofessional Aaron Tay. Plus een primeur: een voorpublicatie uit Oorlogsdagboeken van de Bibliotheek Deventer

Vraag een exemplaar aan* om gratis kennis te maken met  IP. Stuur een mail met naam en verzendadres naar: redactie@informatieprofessional.nl o.v.v. ‘proefnummer’.

* Zo lang de voorraad strekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *