EBSCO werkt samen met StackMap voor digitale bewegwijzering

EBSCO Information Services (EBSCO) is een samenwerkingsverband aangegaan met StackMap. Dit is een digitaal platform dat gebruikers voorziet van gedetailleerde plattegronden van, en routebeschrijvingen naar, de locatie van fysieke items in een bibliotheek.

Bibliotheekleverancier StackMap is in 2008 opgericht. Zij wil eindgebruikers helpen door de fysieke locatie van bibliotheekitems in kaart te brengen. Klanten kunnen de diensten van StackMap integreren in EBSCO Discovery Service™ (EDS) om gebruikers te helpen fysieke bibliotheekitems te vinden. Met de services van StackMap kunnen zij tevens in een kiosk, op een tablet of via een website de fysieke bronnen en ruimten van de bibliotheek doorlopen, of zoeken naar beschikbare computers en studieruimtes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *