Maak kennis met IP: vraag een (gratis) proefexemplaar aan

Deze millennialspecial is bedacht door millennials uit het vakgebied zelf. Tijdens een inspiratiesessie eind 2018 konden twintigers en dertigers aangeven waar ze graag over zouden willen lezen. Een ding was al snel duidelijk: als we het over generaties hebben, mochten we Aart Bontekoning niet overslaan. In een interview met deze generatie-expert lees je hoe millennials in organisaties voor nieuwe energie kunnen zorgen.

Verder is IP dit keer ook zelf op onderzoek uitgegaan. Liefst 142 jonge informatieprofessionals werkten mee aan een enquête om de meest gehoorde aannames over hun generatie te toetsen. De uitkomsten zitten vol verrassingen.

Daarnaast laten we in dit nummer vooral de twintigers en dertigers uit ons vakgebied zelf aan het woord. Denk hierbij aan interviews met jongerennetwerken in de sector en met jonge IT’ers in de bibliotheek- en erfgoedwereld.

Er is al veel gezegd en geschreven over millennials, oftewel generatie Y, met name over wat hen zou typeren. In deze special willen we juist de diversiteit binnen deze generatie laten zien.

Vraag een exemplaar aan* om gratis kennis te maken met  IP. Stuur een mail met naam en verzendadres naar: redactie@informatieprofessional.nl o.v.v. ‘proefnummer’.

* Zo lang de voorraad strekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *