Maak kennis met IP: vraag een (gratis) proefexemplaar aan

De nieuwste IP gaat uitgebreid in op een leven lang leren. Wat is het precies en welk actieplan heeft de overheid hiervoor in petto? En wat heb je er als informatieprofessional aan?

Verder spraken we met transitie-expert Jan Rotmans over hoe een leven lang ontwikkelen volgens hem de nieuwe norm wordt. Ook besteden we aandacht aan Erasmus+, het Europees subsidieprogramma voor onderwijs en training, en de bijscholingsactiviteiten van de Biomedische Informatiespecialisten (BMI). Zes informatieprofessionals vertellen hoe zij op uiteenlopende manieren ‘bijleren’. Meer praktische tips vind je in een drietal zelfhulpboeken en een overzicht van interessante summerschools.

Tot slot de ervaringen van Coen Wilders (UB Utrecht) die deelneemt aan een ‘netwerktraject voor talenten’. Hij benoemt de behoefte om op verschillende momenten in je carrière stil te staan bij je keuzes én de mogelijk een ander pad in te slaan. Want ook dat laatste valt onder een leven lang leren.

Vraag een exemplaar aan* om gratis kennis te maken met  IP. Stuur een mail met naam en verzendadres naar: redactie@informatieprofessional.nl o.v.v. ‘proefnummer’.

* Zo lang de voorraad strekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *