Maak kennis met IP: vraag een (gratis) proefexemplaar aan

In de nieuwste IP aandacht voor nieuwe en oude zaken. Met bijvoorbeeld een omslagartikel over de ‘nieuwe generatie papier’ en aandacht aan opleidingen op ons vakgebied. Anderzijds ook aandacht voor het verleden. Hoe zit het met copyright op bronnen uit de Tweede Wereldoorlog? Het Netwerk Oorlogsbronnen zocht dat uit. En ook onze Lifehacking-rubriek lijkt terug te gaan in de tijd met aandacht voor startpagina’s. Dé Startpagina is intussen twintig jaar oud, maar om een persoonlijk soort startpagina bij te houden, daarvoor blijken nog steeds nieuwe tools te verschijnen.

En extra in dit nummer: een special voor het KNVI-event Smart Humanity (de opvolger van het Jaarcongres) in Eye Filmmuseum Amsterdam, ook al is dat pas in december. Daarin afwisselende vooruitblikken, interviews en nieuwtjes rond een programma dat dit jaar maar liefst een volle 24 uur zal duren.

Vraag een exemplaar aan* om gratis kennis te maken met  IP. Stuur een mail met naam en verzendadres naar: redactie@informatieprofessional.nl o.v.v. ‘proefnummer’.

* Zo lang de voorraad strekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *