Maak kennis met de vernieuwde IP: vraag een (gratis) proefexemplaar aan

In deze nieuwste IP stelt een groep millennials uit het brede informatiedomein zich voor in het tweejaarlijkse overzicht ‘30 onder 30’. Ook in deze editie: de twee Jonge archivarissen van het Jaar. Al deze twintigers zullen onze sector in de vaart der volkeren gaan meenemen.

Verder in dit nummer: de veranderende zoekfunctionaliteiten van Google, de discussie rondom de nieuwe Europese Auteursrechtrichtlijn. Maar ook zaken als het digitale aanbod van studieboeken en de toegang tot het web van toen.

Vraag een exemplaar aan* om gratis kennis te maken met de vernieuwde IP. Stuur een mail met naam en verzendadres naar: redactie@informatieprofessional.nl o.v.v. ‘proefnummer’.

* Zo lang de voorraad strekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *