WAT VIND JE IN DIT ARCHIEF?

In het archief zijn 6 jaargangen van het vakblad IP opgenomen. Alle bijdragen uit de jaargangen 2011 – 2018 zijn full-text (behalve jaargang 2011), maar ook als pdf toegankelijk. Op dit moment wordt eraan gewerkt aan om ook de pdf’s van eerdere jaargangen in het archief op te nemen.

De 9 laatst verschenen nummers van IP zijn alleen toegankelijk voor abonnees. Om deze content in te zien kunnen abonnees via Uitgeverij IP rechtsboven op de site inloggen met hun wachtwoord of mailadres. IP-abonnees via de KNVI loggen in via Mijn.KNVI.nl.

Kun je niet inloggen? Stuur dan een mail naar administratie@informatieprofessional.nl. IP-abonnees via de KNVI kunnen voor hun inloggegevens terecht bij info@knvi.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *